2024
Referenser Master Healing


Susanne T
En härlig mix med underbara lärare - en härlig helg.

Birgitta J
Camilla har mycket informativ och intressant kunskap - jag vill veta mer ...
Lisa har otroligt mycket kunskaper som hon bara levererar till oss.
Tillsammans bygger de en helhet av människans helande - energiarbeten på hög nivå - härlig stämmning och lättsamt. Bra uppföljningsarbete direkt efter övningarna.

Master Healing

Inger F
En bra mix med healing både energimässigt och fysiskt hehetstänk. Lisas utbildningar har fått mig att släpp blockeringar och växa som människa. Camillas undervisning ger mig ett fortsatt bra välmående som ger mig redskap och självförtroende. Jag kan varmt rekommendera dessa inkännande och duktiga kursledare.

Master Healing

Anneli J
Lisa är en kunnig lärare som terapeutiskt förklarar på ett fint sätt energiarbeten och Camilla har ingående redskap och hjälp med kost och medvetenhet holistiskt.

Marie A
Mycket bra utbildning med gedigen kunskap om healing och kostrådgivning. Bra material. Mycket att bygga vidare på i egen regi.
Ser fram emot steg två och tre.

Lärt känna mig själv på ett djupare plan, Susanne.

*Innan jag startade kursen till healing terapeut hos Lisa så använde jag mig redan av healing i det mediala arbetet. Kände en längtan att utveckla mitt sätt att arbeta med den helande kraften och bli ännu kraftfullare.
*Kursen har gett mig ett "smörgåsbord" av olika tekniker och sätt att arbeta på för att hjälpa klienten på bästa sätt vare sig det är människa eller djur. De arbetssätt som har fångat mitt intresse är helande samtal, de fem elementen, färg och siffror, fullmånhealing, intuitiv och karmahealing.
*Jag har utvecklats på många olika sätt, blivit starkare som healer, tryggare och lärt känna mig själv på ett djupare plan.
*Lektionerna på nätet har fungerat bra och varit lärorika. Här har vi provat olika arbetssätt, ge och ta emot respons.
*Jag känner en stor tacksamhet till mig själv, att jag valde att gå denna kurs och att fått ha Lisa som lärare. Lisa är en mjuk och lugn lärare och har en stor visdom. Hon tror på dig som elev. Susanne Frejd, cert. healingterapeut

Läkte först mig själv, Jolanta

När jag började healingterapeututbildningen var tanken var framförallt att hela mig själv, min kropp och att må bra.

*Tack vare Lisa som är en uppmuntrande lärare har jag vågat utveckla mina förmågor som finns inom mig. Under pågående utbildning har min medvetenhet expanderat enormt och hela mitt system omskapas. Stora förändringar på olika plan har skett inom mig och min kropp. Jag känner mig verkligen återskapad på nytt.

*Hennes breda kunskap, stora erfarenhet och egna upplevelser uppfyllde mina förväntningar och nyfikenhet beträffande healingen - den helande energin. Genom kursen har jag lärt mig att arbeta med energierna, ämnen som har alltid fascinerat mig. Verktyg till det har jag fått från den duktiga läraren och healern Lisa.

*Genom att höra Lisas mjuka röst under sändningarna/lektionerna och betrakta hennes brinnande intresse för healingen, kunde jag känna hennes kärlek, omtanke och ett stort hjärta till allt liv.

*De nycklar jag fått från Lisa, kommer jag behålla för att kunna gå vidare genom livets skola med lätthet och glädje.


*Fördelen med utbildningen är att alla kan jobba individuellt i sin takt i gruppen. Här möts vi med olika nivåer av kunskaper och erfarenheter.

*Jag kan varmt rekommendera Lisas Healingterapeut-utbildning och meditationskurs. Inte bara med tanke på att läka mig själv utan främst att hjälpa våra medmänniskor med den helande kraften. En tacksam elev, Jolanta Greholm

Vill inte sluta, Monica

När jag hoppade på Mediumskolan var det nog mer för att bli säkrare på det jag redan visste, att jag har kontakt med andevärlden.

*Det som slår mig nu efter att jag har gått igenom kursmaterialet för healingterapeuter är att jag har lärt mig massor av olika sätt att jobba med energier. Det är oändligt mycket att lära om hur vi är i kontakt med det vi inte vanligtvis kan se.

 *Jag har lärt så mycket bra av materialet men den som har gett mig den djupa förståelsen hur allt hänger ihop är Lisa. Hon har gjort att mitt intresse verkligen har fått fart.

*Efter att ha hoppat på healingterapeututbildningen har det blivit flera. Medium, Djurkommunikation, och Tarot. Just nu gräver jag mig in i en fascinerande värld av magi och skönhet. Jag vill aldrig att det ska ta slut.

 *Jag älskar att varje vecka via nätet på facebook få möjlighet att få träffa andra som vill utvecklas i energiarbete och förståelsen för det. Lisa leder gruppen med humor, ärlighet och så mycket kunskap. Vi har verkligen fått tillgång till ett lexikon i den spirituella världen. Samtidigt är hon jordnära, varm och ödmjuk. Hon får gruppen trygg och plockar fram det bästa i oss elever och får alla att må bra. 

*Jag är djupt tacksam för att jag i en stressad vardag satte av tid för något som är så viktigt. Jag hjälper andra med blockeringar i energin nu och känner att jag i tillägg till det har fått möjlighet att förstå mig själv på ett nytt sätt.

  *Jag kan inte nog rosa skolan och Lisa som är en kunskapsrik, varm och generös lärare. Monica Ekelund, Norge

Trygghet i gruppen, Tina

*Lisa som lärare är lugn, pedagogisk och positiv vilket jag har uppskattat väldigt mycket. Det har varit en härlig tid där jag har fått många redskap och insikter för att gå vidare i livet. 
*En annan sak som har gjort att jag har tyckt så mycket om kursen har varit att man alltid har känt en trygghet i gruppen. Trygghet är en förutsättning för att våga utvecklas. 


*På Lisas kurs kan man utvecklas otroligt mycket eftersom man hela tiden har tillgång till "feedback gruppen på Facebook" där man kan träna och ställa frågor till Lisa och kurskamrater. 

*Denna kurs rekommenderar jag starkt! 
Hälsningar Tina Jacobsson


Webinarium som ger mer, Anette

Jag har gått Lisas kurs Healingterapeut och tycker att utbildningen har varit helt fantastisk. Har jobbat mycket med mig själv men detta gav mig massor av nya verktyg att kunna arbeta med.
 Många meditationer som är lagom långa och man får upplevelser som jag aldrig fått innan.

Lisas lugna sätt att förklara allting gör det lätt att förstå och använda.
Jag har jobbat mycket med min sambo som gått en annan kurs Lisa har och även om vi går olika kurser så har vi haft mycket nytta av att öva på varandra.
Att kursen är upplagd på ett år gör att man har gått om tid på sig att göra alla delarna och kunna gå tillbaka och öva igen.
Webbseminarium varje vecka där man får ännu mer material och får träna med andra, få feedback gör att man verkligen växer när man känner att det verkligen händer saker. Lisas alla berättelser och hennes resa har varit väldigt spännande.
Mycket givande utb. Har fått massor av nya kunskaper som jag inte fått någon annanstans.
Livets träd är en meditation som jag fått ut mycket av, en av många. Känns som att jag fått ett grund arbete på djupet.
Tack Lisa/Anette Rönnberg

I min takt, Rose-Marie

Jag är tacksam för att jag fann denna utbildning".
Att kunna läsa materialet i min takt och gå tillbaka och se lektionerna igen på nätet för att repetera är en bra studiemetod för mig.
Varje vecka har jag tillsamman med gruppen fått pröva olika healingmetoder. Med Lisa som inspiratör och kunskapsförmedlare så har vi i gruppen utvecklats.
Hon ger tid och uppmuntrar oss i lektionerna till att verkligen tro på att vi kan. Vi i gruppen ger även feedback till varann vilket är utvecklande.
Detta gör att jag nu inser att jag kan hjälpa andra att må bättre genom healing.
Tack Lisa och healingterapeutgruppen, Rose-Marie